אומלט מלאה בירקות וכל טוב, עם מרקם עליון עדין. הטעמים של הירקות משתלבים בביצה. זו ארוחת בוקר מושלמת. אפשר לגוון בירקות לפי הטעם.
כל שלבי ההכנה נמצאים בסירטון, בליווי מוזיקה נעימה ותמונות מהגינה שלי.
הכנתם? ספרו לי איך יצא!!
מתכון ל- 2 מנות:
4 ביצים טרופות היטב למרקם חלק
1 בצל
1 זוקיני
3 שיני שום
חופן עלי בזיליקום
חופן ענפים אורגנו
1 עגבניה
5 עלי מנגולד- ירוק, צהוב, אדום
מלח ופלפל לפי הטעם
נקודות חשובות בהכנה של האומלט:
* אתם יכולים לגוון בירקות לפי הטעם שלכם.
* כדי לקבל אומלט מדהימה עם מרקם אחיד, יש לטרוף היטב את הביצים.
* אחרי ששופכים את הביצים למחבת, מנמיכים לאש הכי נמוכה שיש לכם על הכיריים וסוגרים עם מכסה.
* האומלט מוכנה כאשר נוגעים עם האצבע וכל הביצה התבשלה. בשלב הזה מכבים את האש ומגישים מיד.
Comments